Prijava za partnerje Prijava za partnerje Domača stran Micrat Leasing Flamin Holding d.o.o.
Domača stran spacer Poslovna mreža spacer Storitve spacer Online izračun spacer Pogosta vprašanja spacer Posebna ponudba spacer Zaposlovanje
O podjetju

Skupino Micrat leasing predstavljajo uspešna podjetja v leasing dejavnosti znotraj poslovnega sistema Flamin holding d.o.o.. Sedanja profesionalnost in učinkovitost sta rezultat trajnostnega razvoja na segmentu leasinga.

Podjetje Micrat leasing d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1998. Pohvalimo se lahko z bogatimi izkušnjami, saj so pred ustanovitvijo samostojnega podjetja storitve leasinga nudila sama sestrska podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo avtomobilov. Osnovni namen ustanovitve podjetja je bil prenos dejavnosti leasinga v samostojno podjetje, s čimer se zagotovi večja strokovnost in ekonomičnost poslovanja.

S svojo ponudbo smo vse močneje prisotni na mnogih prodajnih mestih novih in rabljenih vozil po Sloveniji. Specializirani smo na področju leasinga osebnih in lahkih komercialnih vozil, kjer s strokovnostjo in izkušnjami svetujemo poslovnim partnerjem.

Hitrost in prilagodljivost nas odlikujeta v uspešnosti našega dela. Kot del poslovnega sistema Flamin Holding z ostalimi podjetji poslovnega sistema delujemo sinergijsko. Z obilico dostopnih ponudb skušamo cenjenim strankam predstaviti različice leasinga, ki so resnično ustvarjene po meri posameznika. Gotovo nas boste prepoznali v zanimivih ponudbah pri prodaji novih vozil blagovnih znamk Citroën, Opel, Chevrolet, Peugeot in Kia kot tudi pri zanimivi ponudbi rabljenih vozil.

Naše stranke so naši parterji, zato skušamo postopke poenostavljati in zagotavljati visok nivo zadovoljstva. Nejasnosti in težave rešujemo dogovorno in vedno z upoštevanjem obojestranskih interesov. Leasing kot način financiranja omogoča vsakomur vožnjo z želenim vozilom v kratkem času, predvsem pa se z malo dokumenti in ob nespremenjeni kreditni sposobnosti kupca.

Pri nas uredite vse na enem mestu. Dovolite si spoznati delo fleksibilne ekipe, da boste prepoznali dobre strani drugačnih načinov financiranja.

Osnovni podatki
NaslovMicrat Leasing d.o.o.
Avtomobilska 12
2000 Maribor
Telefon02 450 29 80
Telefax02 450 29 89
E-mailmicrat@micrat-leasing.si
Davčna številka11992573
Matična številka1245023
Osnovni kapital83.459 EUR
Transakcijski računSI56 0510 0801 2464 686
Številka reg.vpisaOS Ljubljana, 1/30286/00
Bottom banner
Flamin Holding    Politka zasebnosti